Bluetooth -teknologia ja työkalunhallintajärjestelmä tuo tehokkuutta konepajoille​

Bluetooth -teknologia tuo tehokkuutta konepajoille

Bluetooth -teknologian avulla erilaisten asioiden mittaaminen ja havainnoiminen on helpottunut suunnattomasti. Teknologia onkin tuotu konepajojen käyttöön, koska mittaamalla ja ennakoimalla pystytään parantamaan konepajan tehokkuutta, vähentämään käyttökatkoja ja pienentämään kustannuksia. 

TOOLBASE® -työkalunhallintajärjestelmällä parannetaan tuotannon seurantaa ja tuottavuutta. Järjestelmiä on erilaisia erilaisilla kustannuksilla ja rahoitusvaihtoehdoilla.  Lue alta kauttamme saatavista bluetooth- työkalusta ja työkalunhallintajärjestelmästä.

Huoltoväli kuntoon bluetooth -teknologialla

WTO on kehittänyt bluetooth -työkalua, jonka toimintaa on mahdollista seurata esimerkiksi mobiililaitteella tai DMG Morin Celos -käyttöliittymällä. Bluetoothin avulla voidaan lukea dataa käyttötunneista, lämpötilasta, kierrosluvusta sekä asettaa huoltoväli ennakoimisen helpottamiseksi. Toistaiseksi bluetooth -työkaluja on saatavissa ainoastaan DMG Morin NLX2500 -koneeseen, mutta odotettavissa on malliston laajeneminen myös muiden valmistajien työstökoneisiin.

WTO Quickflex® on edelläkävijä monipuolisuudellaan, laadullaan ja käytettävyydellään.

Työkalunhallintajärjestelmä ilman isoja kertakustannuksia

TOOLBASE® on työkaluhallintajärjestelmä, jonka tarkoitus on parantaa tuotannon seurantaa ja tuottavuutta. Ohjelmoitavat vetolaatikot voidaan muokata omien tarpeiden mukaan riippumatta tuotteen koosta ja määrästä. Laatikostoa ohjataan kosketusnäytöllä. Hälytysrajojen avulla varmistetaan tuotteen saatavuus, jolloin vältetään tuotantohäiriöitä. Työvälineet saa varastoitua sähköisesti lukittavaan laatikostoon, jonka avulla voidaan automatisoida tilausprosessi. TOOLBASE®:n avulla pystyy myös hallinnoimaan ulkoisia varastojärjestelmiä sekä seuraamaan työkalukustannuksia esimerkiksi konekohtaisesti helpottaen jälkilaskentaa. TOOLBASE® on hinnoittelultaan erittäin kilpailukykyinen ja perusmallin hinta näillä ominaisuuksilla on alle 10 000 euroa käyttövalmiina asiakkaan tiloissa. Automaattimalleja on useita ja tarjolla on myös edullinen leasing -sopimus, jolloin ei kerralla tarvitse sitoa pääomaa yrityksen työkaluhallinnan automatisointiin. Terätuonnilla on TOOLBASE® käytössään Liedossa, joten laatikostoon ja sen ominaisuuksiin on helppo tulla tutustumaan.

Perusmallin Toolbase®

Kiinnostuitko TOOLBASE® -työkalunhallintajärjestelmästä?

Ole yhteydessä ja kerromme lisää monipuolisesta järjestelmästä sekä kerromme lisää leasing -sopimuksesta.

Aki 044 555 7300
aki.maki@stt.as

Suomen Terätuonnin suuntaviivana on tarjota asiakkaille erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Toimitamme mahdollisimman laajan kattauksen konepajoissa tarvittavista tuotteista myös muiden kuin lastuavien työvälineiden osalta. Tämä tietysti aina asiakkaan tarpeiden mukaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisilla tuotteilla sekä kustannustehokkaasti. Haluammekin esitellä joitain konepajamessuille suunniteltuja tuoteuutuuksia sekä kokemuksia jo viime messuilla esitellyistä tuotteista.

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.