PALVELUT

Verkkokaupassamme pääsette tutustumaan suureen osaan edustamistamme tuotteista ja myyntitiimimme auttaa aina tarvittaessa löytämään teille parhaan ratkaisun.

TEROITUS

Kauttamme saa erittäin kilpailukykyisen teroituspalvelun kovametalliterille, kuten jyrsintapeille ja porille. Toimitamme asiakkaalle teroituslaatikon, jonne terät on helppo pakata ja varmistaa, etteivät ne vaurioidu matkalla.

Laskettuamme terien määrän ja täytettyämme kaavakkeet lähetämme työkalut ZCC-CT:n teroitusyksikköön Düsseldorfiin. Teroituspalvelu ottaa rahtiajat huomioiden noin 2 viikkoa ja paluurahti on maksuton asiakkaalle yli 150 euron toimituksissa. Teroituksemme on asiakkaalle erittäin vaivaton, koska voimme hoitaa paperien täytöt ja laatikon noudon normaalin asiakaskäynnin yhteydessä. Teroituspalvelumme teroittaa myös muiden valmistajien terät ja kokemuksemme perusteella voimme luvata myös niille täyden toimintatakuun.

Alueesi myyjä ja ammattitaitoinen konttorihenkilökuntamme antaa mielellään lisätietoja aiheesta. Teroitushinnaston löydät oheisesta linkistä.

HYLLYTYS

Hyllytyspalvelumme on kaiken aikaa nostanut suosiotaan asiakkaidemme keskuudessa. Helpoin tapa hallita työvälinehankintoja ja varaston ylläpitoa on ottaa hyllytyspalvelu, johon on yhdessä katsottu sopivat tuotteet ja niiden varastoitavat määrät.

Tällöin voi olla aina huoletta työvälineiden riittävyydestä ja oikea-aikaisesta tilaamisesta sekä käytössä on aina päivitetyt versiot tuotteistamme. Hyllytyksen käytännöistä kuten täyttömääristä ja käyntien tiheydestä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen, jolloin löydämme jokaiseen tarpeeseen sopivan vaihtoehdon. Omien tuotteidemme ohella voimme toimittaa myös useita kilpailijoiden tuotteita järkevillä hinnoilla. Toisinaan asiakkaamme ovat kertoneet saaneensa huonoja kokemuksia ylitäytöistä ja kokeneet hyllytyksen pakkomyyntinä myös sellaisille tuotteille, joita he eivät ole käyttäneet.

Osaltamme voimme luvata, että vastaavia kokemuksia ei kanssamme synny, vaan hyllytys tehdään 100% yhdessä sovituilla reunaehdoilla. Hyllytyspalvelumme on luonnollisesti maksuton.

HUOLTO

Kauttamme saa huoltopalvelut ja varaosat myymiimme tuotteisiin kuten WTO:n pyöriviin työkaluihin, Romain kulmapäihin ja Yamasan silovalssaimiin.

Huoltokäytännöt vaihtelevat päämiehittäin, mutta esimerkiksi WTO:n osalta toimimme aina siten, että haemme huollettavat työvälineet ja lähetämme ne Saksaan heidän tehtaalleen. He purkavat työkalun ja tarkistavat, mitä osia työkaluun tulee vaihtaa sekä tekevät tarjouksen huollosta. Vasta tässä vaiheessa asiakas päättää huolletaanko vanha vai tulisiko työkalu uusia kokonaan uuteen.

Pääsääntöisesti pyörivän työkalun huolto on noin puolet uuden vastaavan hinnasta ja valtaosa huoltotarkastukseen lähetettävistä työkaluista huolletaan. Huollon jälkeen työkalu on lähes uuden veroinen ja WTO myöntää huolletuille työkaluilleen 3 kuukauden takuun.

LEIKKUUNESTEET

Kauttamme on saatavissa monipuolinen valikoima laadukkaita leikkuunesteitä ja -öljyjä tuotannon eri tarpeisiin. Lisäksi toimitamme kilpailukykyisesti johde- ja hydrauliöljyt.

Itse leikkuunesteen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme aina maksuttoman leikkuunesteen kunnon seurannan. Käymme noin 4 viikon välein mittaamassa nesteiden pitoisuuden ja ph-arvon. Mahdollinen bakteerien lisääntyminen esimerkiksi johtaa helposti todella pistävään hajuun. Tässä vaiheessa nesteen pilaantuminen on varsin ilmeistä ja vaatii aina vähintään Biocidien lisäämisen bakteerien tappamiseksi. Bakteerit eivät kuitenkaan synny itsestään, vaan niiden ilmaantuminen on yleensä seurausta liiallisesta epäpuhtauksien määrästä ja/tai liian alhaisesta nestepitoisuudesta. Kuukausittaisella seurannalla asiaan on mahdollista vaikuttaa jo hyvissä ajoin ennen hajuhaittoja tai bakteerien myrkytystarvetta, jolloin säästyy merkittävästi aikaa ja rahaa.

TUOTANTOPROSESSIN TEHOSTAMINEN

Yrityksemme missio on tarjota asiakkaillemme kokonaisuudessaan kustannustehokkaita, mutta ennen kaikkea heidän tuotantoonsa parhaiten sopivia työvälineitä. Kustannustehokkuus ei aina tarkoita halvinta työkalua, vaan monissa tapauksissa hieman kalliimpi ja tehokkaampi saattaa olla kaikkein edullisin, vaikka teräpalan särmähinta on korkeampi.

Tämä on yksi osaamisemme kulmakiviä ja pyrimmekin aina löytämään asiakkaan tarpeeseen tehokkaimman ratkaisun. Oli kyseessä kustannustehokkuus, maksimaalinen lastuvirta tai miehittämättömässä ajossa tarvittava maksimaalinen varmuus, niin löydämme siihen sopivan ratkaisun. Parhaita onnistumisia olemme saaneet tilanteissa, kun asiakkaamme on esitellyt koneistettavaa tuotettaan ja olemme saaneet olla mukana pohtimassa, miten se olisi järkevää koneistaa. Toisinaan käydessämme asiakkaan tuotantotiloissa saatamme saada jonkin idean vain kävellessämme työkappaleen ohi tiedustellen, miten se tällä hetkellä valmistetaan.

Tehostuksessa meitä auttaa koko myyntihenkilöstömme monipuolinen konepajatausta sekä työvälinetoimittajana saamamme näkemys ja kokemus erilaisista tuotantoprosesseista. Erikseen mainittakoon, että vaikka hyödynnämme asiakkaillamme saatua kokemusta eri prosesseista ja työvälineidemme ominaisuuksista, niin emme milloinkaan kerro toisille asiakkaille nimeltä yksittäisistä asiakkaista, heidän prosessistaan tai työkappaleesta ilman erikseen pyydettyä lupaa.