HWR INOTop® -kiinnitin

Saksalaisen kiinnitinratkaisujen valmistaja HWR:n INOTop kiinnittää kappaleet sorvin istukkaan ilman painetta helpottaen työskentelyä ohutseinäisten kappaleiden kanssa.

INOTo

INOTop® on sorvin leuan ja ruuvipuristimen yhdistelmä, joka on erinomainen ratkaisu, kun on tarpeen kiinnittää erittäin ohutseinäisiä kappaleita sorvin istukkaan. Leukoja on saatavissa istukoihin alkaen 8” koosta ja aukeama, eli työkappaleen maksimiseinämävahvuus on joko 3–25 mm tai 6–50 mm istukan koosta riippuen. 

Näitä leukoja käytetään siten, että voimaistukan paine laitetaan minimiin ja kappale leukoihin ”puristimen” ollessa auki-asennossa. Kappaleen ollessa paikoillaan painetaan istukka kiinni ja sen jälkeen 6-kanttiavaimella ruuvataan puristin pihtitartuntaan. Täten saadaan luotettava kiinnitys erittäin pienellä voimalla ja minimaalisella muodonmuutoksella.

Kun tarvitset apua oikeanlaisten työkalujen valintaan, ole meihin yhteydessä. Yhteystietomme löydät täältä.

Suomen Terätuonnin suuntaviivana on tarjota asiakkaille erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Toimitamme mahdollisimman laajan kattauksen konepajoissa tarvittavista tuotteista myös muiden kuin lastuavien työvälineiden osalta. Tämä tietysti aina asiakkaan tarpeiden mukaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisilla tuotteilla sekä kustannustehokkaasti.

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.