Käyttö- ja testikokemuksilla tyytyväisiä asiakkaita

Käyttö- ja testikokemuksilla tyytyväisiä asiakkaita

Aika ajoin järjestämme tuotetestauksia asiakkaidemme tiloissa eri tuotteilla. Näin saamme todellisia käyttökokemuksia oikeista tilanteista uusilla ja vanhoilla tuotteilla. On huomattavasti helpompi luottaa konepaja-asiakkaan kokemukseen kuin pelkkään valmistajan vakuutteluun tuotteen toimivuudesta. Myös asiakkaalla on matalampi kynnys kokeilla uusia tuotteita, kun niitä pääsee testaamaan pienillä kustannuksilla alkuun.

Erinomainen esimerkki on ZCC-CT:n EMP09 tangentiaalipalainen nurkkajyrsin. Siihen lanseerattiin palalaatu YB9320, jolla on ajettu erinomaisin tuloksin mm. happovalua, ADI1000:sta, Fe52 polttoleikkeitä sekä tietysti monia muita helpompia materiaaleja. Lisäksi se on erittäin kustannustehokas tuote, 4-särmäisen palan nettohinnan jäädessä alle 10 euroon. Teimme testit kolmen eri asiakkaan luona eli kyseessä ei ole vain yhden asiakkaan käyttökokemus.

Avantecin modulaarisella siilijyrsimellä voit koneistaa kerrallaan jopa 2,5xD pituudelta

Testistä suoraan käyttöön

Toinen menestystä niittänyt tuote on ollut Fanarin Mastertap®. Se on pulveripikateräksinen konekierretappi ja erittäin kustannustehokas sekä monipuolinen tuote. Viimeisen kahden vuoden aikana sillä on ajettu vauhdikkaasti erilaisiin materiaaleihin. 20CrMo4:ssa se kestää 20 metrin vauhdilla 2000 kierrettä, AiSi316, kohteesta riippuen kestää 10-16 metrin vauhdilla 2500 kierrettä ja alumiiniin yli 10000 kierrettä. Lisäksi esim. Hydax25:sta on kierteytetty 25-30 metrin vauhdilla ja tappia voi käyttää myös käsikoneissa. Mastertap® onkin jäänyt lähes joka testistä suoraan asiakkaan käyttöön. 

Suomen Terätuonnin työvälineistä puhuttaessa ei voi ohittaa jo ikoniseksikin muodostunutta Avantecin modulaarista siilijyrsintä. Se on ainoa jyrsin, jolla voi koneistaa kerralla jopa 2,5xD pitkän työkalun koko mitaltaan. Tämä on mahdollista, koska jokainen teräpala on hiottu erittäin positiiviseen geometriaan mahdollistaen kevyen leikkuun ja työkalun värinäresistenssin. Avantecin palat ovat yksikköhinnaltaan varsin korkeat verrattuna melkein mihin tahansa vastaavaan teräpalaan, koska ne hiotaan eikä sintrata. Palan tavanomaista paremman kestoiän ja huikean lastuvirran ansiosta työkalu on erittäin tuottava, jolloin myös kustannustehokkuus on erinomaisella tasolla. Avantec suunnittelee ja valmistaa myös paljon vaihtopalallisia erikoistyökaluja asiakkaan tarpeen mukaan.

Haluatko testiasiakkaaksi?

Oletko avoin uusille kokemuksille ja tuotetestauksille? Etsimme tuotetestauksiin asiakkaita, jotka ovat valmiita:

  • päästämään meidät tiloihinsa
  • testaamaan uusia tuotteita
  • keräämään käyttökokemusta tuotetestauksen aikana

Jos haluat mukaan erilaisiin tuotetestauksiin, ole yhteydessä Akiin. 

Aki, 044 555 7300
aki.maki@stt.as
Lisätietoja: www.suomenteratuonti.fi

Suomen Terätuonnin suuntaviivana on tarjota asiakkaille erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Toimitamme mahdollisimman laajan kattauksen konepajoissa tarvittavista tuotteista myös muiden kuin lastuavien työvälineiden osalta. Tämä tietysti aina asiakkaan tarpeiden mukaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisilla tuotteilla sekä kustannustehokkaasti. Haluammekin esitellä joitain konepajamessuille suunniteltuja tuoteuutuuksia sekä kokemuksia jo viime messuilla esitellyistä tuotteista.

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.