Hydrauliöljyt

Hydrauliöljyissä edustamme Nesteen laadukkaita tuotteita.

Neste Hydraulic HLP 32

Neste Hydraulic HLP 32 on teollisuuden hydrauliöljy, jonka on valmistettu korkealaatuisesta mineraaliperusöljystä. Neste Hydraulic HLP 32:n lisäaineistus antaa tehokkaan suojan kulumista, korroosiota, hapettumista ja vaahtoamista vastaan.

Tuotetiedot »

Neste Hydraulic HLP 46

Neste Hydraulic HLP 46 on teollisuuden hydrauliöljy, joka on valmistettu korkealaatuisesta mineraaliperusöljystä. Neste Hydraulic HLP 46:n lisäaineistus antaa tehokkaan suojan kulumista, korroosiota, hapettumista ja vaahtoamista vastaan.

Tuotetiedot »

Neste Hydraulic HLP 68

Neste Hydraulic HLP 68 on teollisuuden hydrauliöljy, joka on valmistettu korkealaatuisesta mineraaliperusöljystä. Neste Hydraulic HLP 68:n lisäaineistus antaa tehokkaan suojan kulumista, korroosiota, hapettumista ja vaahtoamista vastaan.

Tuotetiedot »

Neste Hydraulic HLP 100

Neste Hydraulic HLP 100 on teollisuuden hydrauliöljy, joka on valmistettu korkealaatuisesta mineraaliperusöljystä. Neste Hydraulic HLP 100:n lisäaineistus antaa tehokkaan suojan kulumista, korroosiota, hapettumista ja vaahtoamista vastaan.

Tuotetiedot »

Neste Hydraulic HLP 150

Neste Hydraulic HLP 150 on teollisuuden hydrauliöljy, joka on valmistettu korkealaatuisesta mineraaliperusöljystä. Neste Hydraulic HLP 150:n lisäaineistus antaa tehokkaan suojan kulumista, korroosiota, hapettumista ja vaahtoamista vastaan.

Tuotetiedot »

Neste Hydraulic HLP ZFX 46

Neste Hydraulic HLP 46 ZFX on sinkitön tuhkautumaton korkealaatuinen teollisuushydrauliöljy. Sillä on erinomaiset kulumisenesto- ja suodatettavuusominaisuudet. Neste Hydraulic HLP 46 ZFX perustuu ympäristömyötäiseen, kokonaan metallittomaan lisäaineteknologiaan.

Tuotetiedot »

Neste Hydraulic HLP 32 ZFX

Neste Hydraulic HLP 32 ZFX on sinkitön tuhkautumaton korkealaatuinen teollisuushydrauliöljy. Sillä on erinomaiset kulumisenesto- ja suodatettavuusominaisuudet. Neste Hydraulic HLP 32 ZFX perustuu ympäristömyötäiseen, kokonaan metallittomaan lisäaineteknologiaan.

Tuotetiedot »

Neste Hydraulic HLP 68 ZFX

Neste Hydraulic HLP 68 ZFX on sinkitön tuhkautumaton korkealaatuinen teollisuushydrauliöljy. Sillä on erinomaiset kulumisenesto- ja suodatettavuusominaisuudet. Neste Hydraulic HLP 68 ZFX perustuu ympäristömyötäiseen, kokonaan metallittomaan lisäaineteknologiaan.

Tuotetiedot »

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.