Poranterien ja jyrsintappien teroitus kannattaa – hyödynnä teroituspalveluamme

Kun kovametalliterä tylsyy, sitä ei kannata heittää romukoppaan. Tarjoamme nimittäin niin helppoa teroituspalvelua, että et uskokaan. Saat terät takaisin käyttöön jo kolmessa viikossa!

palvelukuvat

Poranterien teroitus on paljon edullisempaa kuin uusien osto

Karu totuus on, että parhaatkaan poranterät ja jyrsintapit eivät kestä ikuisesti, ja mitä kovemmassa käytössä ne ovat, sitä nopeammin ne tietysti kuluvat. Peli ei kuitenkaan ole vielä läheskään menetetty tässä vaiheessa: kun lähetät terät huoltoon riittävän ajoissa, ne pystytään teroittamaan useita kertoja elinkaarensa aikana. Teriä ei siis kannata ajaa rikki asti, vaan soittaa sitä ennen meidät apuun.

 

Tärkein hyöty, jonka teroitus tuo, on luonnollisesti kustannussäästö. Uudelleenteroitus on selvästi edullisempaa kuin ostaa joka kerta uusi terä kuluneen tilalle. Erotus voi olla hyvinkin suuri, ja mitä isommasta työkalusta on kyse, sitä enemmän teroituksen kustannustehokkuus korostuu. Ja tokihan jo ekologisuudenkin takia laadukkaista teristä kannattaa hyödyntää koko niiden käyttöikäpotentiaali.

 

Kokonaisvaltaisesti palvelevana ja asiakkaidemme etua ajattelevana terä- ja työkalutoimittajana olemme halunneet tarjota mahdollisuuden myös poranterien ja jyrsintappien teroittamiseen. Teemme teroituksessa yhteistyötä ZCC CT:n kanssa, joka lupaa teroittamilleen oman merkkinsä työkaluille 100-prosenttisen toimintatakuun. Teroituspalvelua on hyödynnetty myös muiden valmistajien työkaluille.

 

Teroituksen yhteydessä terille tehdään pinnoitus, joka lisää niiden käyttöikää ja parantaa niiden lämmönkestoa huomattavasti. Pinnoitus on vastaavanlainen kuin uusissa terissä, eli käytännössä terän toiminnallisuus palautuu alkuperäiselle tasolleen.

Näin teroituspalvelu toimii

Henkilökohtainen palvelu on meille kunnia-asia, ja siksi olemme tehneet myös teroituspalvelun käyttämisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Näin näppärästi se onnistuu kauttamme: 

 

 1. Myyjämme toimittaa asiakkaalle teroituslaatikon, johon asiakas pakkaa ZCC-CT:n teroitusyksikköön Düsseldorfiin teroitukseen lähtevät työkalut ja jossa ne menevät varmuudella ehjinä perille. Teroituslaatikon toimitus hoituu kätevästi vaikka normaalin asiakaskäynnin yhteydessä.

   

 2. Lähetyksestä täytetään esitietolomake, johon merkitään, mitä työkaluille halutaan tehtävän teroituksessa. Tarvittaessa autamme lomakkeen täyttämisessä.

   

 3. Asiakas voi joko itse lähettää terät teroitukseen tai vaihtoehtoisesti me voimme huolehtia lähettämisestä. Yleensä teroitus rahteineen vie aikaa noin 2 viikkoa.

   

 4. Teroituspalvelusta terät lähetetään suoraan asiakkaalle.
  Jos teroituksen ja pinnoituksen arvo on yli 150 €, se toimitetaan rahtivapaasti takaisinpäin.

Kysy meiltä lisää teroituspalvelusta!

Jos poranteräsi ja jyrsintappisi alkavat olla teroituksen tarpeessa tai haluat lisätietoa palvelustamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Yhteystietomme löydät täältä.

Onko aika hankkia kokonaan uusia teriä?

Suosittelemme esimerkiksi seuraavia merkkejä:

Fanarin jyrsintapit ovat niittäneet menestystä jo useamman vuoden ajan ja tuotekehitys on ollut huimaa viimeiset 10 vuotta. Hintataso on edullinen, mutta laadusta ei tarvitse tinkiä.

Yestool on erikoistunut vaihtokärkiporiin sekä kovametallikalvimiin. Laadultaan nämä tuotteet ovat erittäin hyviä ja oikeastaan vain hinnassa huomaa eron kilpailijoihin.

mikron

Mikron Tool on alansa huippuosaaja, joka valmistaa nimensä mukaisesti mikrokokoisia kovametallityökaluja keskiöporaukseen, poraukseen, jyrsintään sekä purseen poistoon. 

zcc

ZCC-CT:n valikoimasta löydät työvälineet sorvaukseen, poraukseen ja jyrsintään. Nopea 1–2 työpäivän toimitusaika yhdistettynä erinomaiseen laatuun yllättää positiivisesti.

Tutustu näihin ja moniin muihin ammattilaisten laatutuotteisiin verkkokaupassamme!

Suomen Terätuonnin suuntaviivana on tarjota asiakkaille erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Toimitamme mahdollisimman laajan kattauksen konepajoissa tarvittavista tuotteista myös muiden kuin lastuavien työvälineiden osalta. Tämä tietysti aina asiakkaan tarpeiden mukaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisilla tuotteilla sekä kustannustehokkaasti.

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.