REFERENSSIT

Lue asiakkaidemme kokemuksista.

raikkaLogo

Suomen Terätuonnilla on aito halu auttaa ja löytää juuri meille oikeat tuotteet ja ratkaisut. Olemme tehneet yhteistyötä aikojen saatossa pitkään ja viimeiset kaksi vuotta erittäin tiiviisti. Palvelu on ensiluokkaista, ja kysymyksiin saa nopeasti vastaukset joko puhelimitse tai sähköpostitse. Seuraava askel on ottaa Terätuonnin verkkokauppa käyttöön ja tehdä tilaukset sen kautta.

Ari Katajamäki, Tuotantopäällikkö Raikka Oy

mincon

Suomen Terätuonti on yksi avaintoimittajistamme. Heillä on laaja tuotevalikoima, luotettava toimitus ja asiantunteva tekninen tuki. Tuotteet ovat helposti tilattavissa suoraan verkkokaupan kautta. Verkkokaupasta näkee välittömästi varastosaldot ja tietää, milloin tilatut tavarat tulevat. Lisäksi meillä on käytössä Terätuonnin leikkuunesteiden seurantapalvelu, jonka avulla pidämme leikkuunesteet ja koneet toimintakykyisinä sekä kustannukset aisoissa.

Tommi Kivistö, Tuotantopäällikkö Mincon Nordic Oy

timaco_logo

Olemme tehneet Suomen Terätuonnin kanssa pian 10 vuotta yhteistyötä. Ostamme melkeinpä kaikkia Terätuonnin tuotteita, mutta pääsääntöisesti jyrsin- ja kierretappeja. Tuotteet ovat laadukkaita ja palvelu pelaa. Olemme tehneet tilaukset verkkokaupan kautta jo useamman vuoden. Verkkokauppa täydentyy toiveidemme mukaisesti, joten sieltä löytyy kaikki, mitä tarvitsemme.

Antti Randelin, Työkaluvastaava Timaco Oy

karikivilahti

Henkilökohtainen palvelu kantaa todistetusti pitkälle – yhteistyö Terätuonnin kanssa on toiminut noin 10 vuotta. Olemme erittäin tyytyväisiä laadukkaisiin tuotteisiin, sopivaan hintatasoon ja erinomaiseen palveluun. Terätuonnin tekninen osaaminen on asiantuntevaa ja asiakaspalvelu toimii joustavasti ja sitoutuneesti. Yhteistyömme onkin vuosien saatossa muuttunut kumppanuudeksi.

Kari Kivilahti, Toimitusjohtaja Kari Kivilahti Oy

eskomatic

Terätuonnin huikea asenne, valtavan hyvä osaaminen ja ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta ja koneistuksesta ovat yhteistyömme peruspilarit. Terätuonti pystyy tarjoamaan aina uusia ja parempia työkaluja. Käytössämme on laaja kalusto, mikä vaatii huipputason palveluasteen ja edustajilta kovaa teknistä tuntemusta ja tähän Terätuonti pystyy vastaamaan.

 Pauli Eskola, Toimitusjohtaja Eskomatic Oy
mikton-metal-logo

Meillä on kolmen vuoden asiakkuutemme ajalta pelkästään hyviä kokemuksia Terätuonnin palvelusta, kaikki toimii ajallaan ja sovitusti. Erityisesti Joni Vartiaisen kanssa asioiminen on erittäin helppoa: kaveri on asiantunteva, koska on itsekin entinen koneistaja. Kilpailukykyiset hinnat ovat myös merkittävä tekijä meille.

Terämyyjiä on nykyään Suomessa niin paljon, että on vaikea erottaa, kuka on hyvä. Siksi suositteluja kannattaa kuunnella. Niin tein itsekin aikoinaan ja se kannatti.

Mikael Eriksson, Toimitusjohtaja, Mikton Metal Oy