Uusi edustus Exomist tuo valikoimaan entistä pidemmälle kehitetyt öljysumuimurit

Suomen Terätuonti on tehnyt yhteistyösopimuksen italialaisen öljysumuimureita valmistavan Exomist:n kanssa. Jo pidempään olemme myyneet italialaisen työvälinetoimittaja Linkin samankaltaisia laitteita. Halusimme löytää yhteistyökumppanin, joka on erikoistunut ainoastaan tälle sektorille. 

Exomist on globaalissa vertailussa innovatiivinen toimija ja verraten nykyisiin markkinoilla oleviin vastaaviin tuotteisiin tämä vaikuttaa astetta pidemmälle kehitetyltä. Hintataso on myös kokonaisuudessaan kilpailukykyinen, mikä on yksi olennainen seikka tuotteen tulevaisuuden näkymiä ajatellen. Yrityksemme filosofiaan kuuluu olennaisesti tuoda asiakkaillemme kokonaisuutena mahdollisimman kilpailukykyisiä ratkaisuja, joten tämän kaltainen hieman kehittyneempi ja järkevän hintainen tuote sopii portfolioomme erinomaisesti.

 

Standardi-imurit on tarjolla kokoluokassa 600-2000m³/h ja lisäksi löytyy myös isompia laitteita useamman koneen järjestelmiin. Suodattimien vaihto on suunniteltu helpoksi ja esisuodatin on ulosvedettävän kelkan päällä sekä pääsuodatin yhden ruuvin takana koneen päällä. Lisäksi koneeseen on saatavilla HEPA-suodatin.

Suodattimien kätevä vaihto ja läpileikkaus koneesta
Suodattimien kätevä vaihto ja läpileikkaus koneesta

Uudet ominaisuudet helpottavat käyttöä

Exomist:n ominaisuuksia, mitä ei ole totuttu näkemään useimmissa vastaavissa tuotteissa, on jokaisen suodattimen erillinen kunnonvalvonta. Exomist:n standardi-imurissakin on erillinen valo jokaiselle suodattimelle, josta vihreä kertoo suodattimen olevan kunnossa, vilkkuva punainen opastaa tilaamaan varasuodattimet ja yhtäjaksoinen punainen valo vaihtamaan. 

Tämä säästää kustannuksissa, koska tyypillisesti punainen valo kertoo koneen suodattimien olevan tukossa, jolloin saatetaan vaihtaa vain esisuodattimet pääsuodattimen ollessa jo hyvin tukkoinen tai sitten vaihdetaan turhaan kaikki. Suodattimilla on luonnostaan eri käyttöiät ja siksi tämän kaltainen toiminto on käyttökustannuksien näkökulmasta hyödyllinen. Suodatettu ilmanpuhtaus on standardimittaustavan mukaan ilman HEPA-suodatinta <0,5mg/m³ ja <0,1mg/m³ HEPA-suodattimen kanssa.

Kehittyneemmässä Exomist HPM+HMI -mallissa on lisäksi muita käytännöllisiä toimintoja, kuten 

  • kosketusnäyttö 3:n metrin johdolla, josta pystyy esimerkiksi säätämään imurin asetuksia imutarpeen mukaiseksi
  • näkymä, joka kertoo jokaisen suodattimen tukkoisuuden prosentteina
  • imurin ohjaus manuaalisesti, automaattisesti tai M-koodeilla käyttäen viivettä sammutukseen 
  • koneen käyttötuntien seuranta.

 

Kaikissa malleissa on asennus mahdollista suorittaa alapuolelta tai sivulta. Alaosa on lisäksi käännettävissä, mikä vähentää tarvetta tehdä mutkia putkiin.

HPM+HMI ohjauspaneeli
HPM+HMI ohjauspaneeli

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat tutustua yrityksen tuotteisiin tarkemmin, ole yhteydessä!

Aki Mäki
044 555 7300

aki.maki@stt.as

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.