WTO QuickFlex

quickflex

WTO on Saksan Ohlsbachissa sijaitseva sorvin revolverityökalujen valmistaja, jota me Suomen Terätuonnilla olemme edustaneet yli 10 vuotta. Vuonna 2013 WTO esitteli QuickFlex-työkalun, joka on vähitellen korvannut kokonaan vanhat ER-holkkityökalut.

QuickFlex lunastanut paikkansa

QuickFlexin monipuolisuus ja helppokäyttöisyys sekä erinomainen tukevuus ja laatu ovat tehneet siitä erittäin suositun. Huolto- ja varaosapalvelut ovat saaneet myös erinomaista palautetta. Nykyään yhä useampi sorvi kalustetaankin näillä erinomaisilla työkaluilla heti ensimetreiltä alkaen.
QuickFlexin monipuolisuus muodostuu mahdollisuudesta käyttää suoraan ER-holkkeja tai QuickFlex-adaptereita. Varsinkin pienemmissä sorveissa työkalun pituus muodostuu helposti haasteeksi, jolloin pelkän ER-holkin käyttö on paras vaihtoehto.

Kun halutaan vaihtaa nopeasti työkalu, kiinnittää esimerkiksi vaihtopalallinen jyrsinrunko tai tarvitaan lisää pituutta, niin adapteri on tarpeen. QuickFlexiä käytettäessä ER-holkkien ja adapterien vaihtaminen vuorotellen on helppoa, koska ne toimivat samoilla avaimilla ilman mitään erikseen ruuvattavia kiinnitysruuveja.

Huippuluokan käytettävyys

QuickFlexin jousikuormitteinen ”One-hand wrench” -avain vie käytettävyyden ihan omalle tasolleen.
Tyypillisesti ER-holkkityökalujen vaihdossa tarvitaan kahta varrellista avainta, jotka ovat lähes toisissaan kiinni. Toisella pidetään vastaan ja toisella avataan mutteria. Erityisesti poran/jyrsintapin osoittaessa kohti koneistajaa vaihto on hankalaa eivätkä veriset rystyset ole mitenkään harvinaisia.
QuickFlexissä on jousikuormitteinen avain, joka lukittuu työkaluun estäen pyörimisen. Avain on niin pienikokoinen, että ER-holkkiavain on mahdollista pyöräyttää sen yli. Näin työkalunvaihto on turvallista sekä helppoa, ja toinen käsi pysyy vapaana pitämään terästä kiinni.

Pikavaihtoadaptereitakin käytettäessä WTO:n tukevuus on erinomainen. Eräs konepajayrittäjä totesi meille ostettuaan ensimmäiset QuickFlexit, että vihdoin heidän sorvillaan pystyy oikeasti jyrsimäänkin. Tukevuus perustuu kahden kartion ohjaukseen, joilla sekä aksiaalinen että radiaalinen heitto saadaan minimiin ja tarkkuus sekä tukevuus huippuunsa. Lisäksi pyöritysvoima kohdistuu adapterin alaosan vetopäähän, jolloin adapteri on tukevasti kiinni ja veto välittyy työkaluun, mutta adapteria ei tarvitse vääntää erityisen tiukalle.
Laadun puolesta voidaan todeta, että Suomessa QuickFlexeistä ei ole tehty ainoatakaan reklamaatiota.

Sujuva huoltopalvelu

WTO:n pyörivät työkalut huolletaan tehtaalla ja niihin saa samalla kolmen kuukauden takuun. Huollosta on tullut erinomaista palautetta ja eräskin asiakas koitti väkisin lähettää WTO:lle myös toisen merkkisiä työkaluja huoltoon, koska aiemmin huolletut WTO:t todella olivat tunnistelaattaa myöten kuin uusia.
Käytännössä huolto toimii siten, että haemme työkalun asiakkaalta ja lähetämme sen WTO:lle. He purkavat työkalun ja tekevät tarjouksen huollosta. Tällöin asiakas voi päättää, onko järkevää huoltaa vai ostaa uusi. Lähes aina työkalu on vielä huollettavissa noin puolella uuden hinnasta.

Lisäksi myymme omatoimisille huoltajille pelkkiä varaosia nopealla toimitusajalla. Käytännössä massiivisempi huolto on kuitenkin lähes saman hintainen teettää tehtaalla Saksassa kuin ostaa kaikki osat. Kaupan päälle saa vielä takuun.

Kilpailukykyinen myös hinnaltaan

Hintatasoltaan WTO:n Quickflexit eivät merkittävästi eroa kilpailevien tuotteiden adapteri- tai ER-holkkijärjestelmistä. Halvempia varmasti löytyy, mutta kun huomioi kaikki edellä mainitut ominaisuudet ja suhteuttaa hintaan, niin kokonaistaloudellisesti nämä ovat aivan varmasti parhaimmistoa. Lukuisat suomalaiset konepajat luottavatkin WTO:n laatuun ja meidän palvelukykyymme, mistä olemme kiitollisia.

Kun tarvitset apua oikeanlaisten työkalujen valintaan tai haluat tehostaa prosesseja, ole meihin yhteydessä. Yhteystietomme löydät täältä.

Suomen Terätuonnin suuntaviivana on tarjota asiakkaille erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Toimitamme mahdollisimman laajan kattauksen konepajoissa tarvittavista tuotteista myös muiden kuin lastuavien työvälineiden osalta. Tämä tietysti aina asiakkaan tarpeiden mukaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisilla tuotteilla sekä kustannustehokkaasti.

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.