Lastuamisnesteet

Tuomme maahan laadukkaat lastuamisnesteet maailman johtavilta valmistajilta. Ota yhteyttä ja katsotaan teidänkin kohteeseenne sopivin lastuamisneste.

Nordencut 4590

Moderni, korkean suorituskyvyn omaava puolisynteettinen työstöneste. Nordencut 4590 sisältää seuraavan sukupolven emulsion matalavaahtotekniikan. Vapaa karsinogeenimerkinnöistä ja se ei sisällä sekundäärisiä amiineja sekä se täyttää kaikki viimeisimmän EHS-lainsäädännön vaatimukset. Nordencut 4590 täyttää modernin konepajan korkeimmatkin vaatimukset työstöominaisuuksiltaan.

Tuotetiedot »

Nordencut 3090

Moderni, korkean suorituskyvyn omaava puolisynteettinen työstöneste. Nordencut 3090 sisältää seuraavan sukupolven emulsion matalavaahtotekniikan. Vapaa karsinogeenimerkinnöistä ja se ei sisällä sekundäärisiä amiineja sekä se täyttää kaikki viimeisimmän EHS-lainsäädännön vaatimukset. Nordencut 3090 täyttää modernin konepajan korkeimmatkin vaatimukset työstöominaisuuksiltaan.

Tuotetiedot »

Nordencut Vision 25S

Boori-,biosidi-sekä formaldehydivapaapuolisynteettinen lastuamisneste. Uuden sukupolven matalaöljypitoinen lastuamisneste valuraudan ajoon sekä konepajan yleiskäyttöön. Tuote on mietotuoksuinen ja puhtaan työskentely-ympäristön tarjoava sekä vähäinen jäämä helpottaa tuotteiden jälkikäsittelyä.

Tuotetiedot »

Nordencut Colour FF AL

Lastuamisnestekaikilleerikoismetalleille, erityisesti keltametalleille. Soveltuu hyvin myös yleiskäyttöönfe, rst ja hst. Korkea voitelukyky. Sisältää passivaattorin soveltuen erinomaisesti messinkien ajoon eikä värjää työkappaleita ja neste säilyy todella pitkään värjäytymättömänä. Helposti pestävissä.

Tuotetiedot »

Nordencut 45X1

Erittäin matalavaahtoinen,korkean suorituskyvyn omaava lastuamisneste vaativaan ympäristöönfe, rst, hst, valut, Al. Pitää koneen ja ympäristön puhtaana. Pitkäkestoinen.

Tuotetiedot »

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.