Vaihteistoöljyt teollisuus

Teollisuuden vaihteistoöljyissä edustamme Nesteen laadukkaita tuotteita.

NESTE INDUSTRIAL GEAR 68 EP

Neste Industrial Gear 68 EP on teollisuuden EP-vaihteistoöljy. Neste Industrial Gear EP-sarjan öljyt on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus. Tämä vaihteistoöljy sisältää erinomaiset EP-ominaisuudet, hyvän korroosionsuojan ja erinomaisen hapettumisenestokyvyn.

Tuotetiedot »

NESTE INDUSTRIAL GEAR 100 EP

Neste Industrial Gear 100 EP on teollisuuden EP-vaihteistoöljy. Neste Industrial Gear EP-sarjan öljyt on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus. Neste Industrial Gear 100 EP:n vahvuuksia ovat erinomaiset EP-ominaisuudet, hyvä korroosionsuoja ja erinomainen hapettumisenestokyky.

Tuotetiedot »

NESTE INDUSTRIAL GEAR 150 EP

Neste Industrial Gear 150 EP on teollisuuden EP-vaihteistoöljy. Neste Industrial Gear EP-sarjan öljyt on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus. Öljyjen vahvuutena on erinomaiset EP-ominaisuudet, hyvä korroosionsuoja sekä erinomainen hapettumisenestokyky.

Tuotetiedot »

NESTE INDUSTRIAL GEAR 220 EP

Neste Industrial Gear 220 EP on teollisuuden EP-vaihteistoöljy. Neste Industrial Gear EP-sarjan öljyt on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus.

Tuotetiedot »

NESTE INDUSTRIAL GEAR 320 EP

Neste Industrial Gear 320 EP on teollisuuden EP-vaihteistoöljy. Neste Industrial Gear EP-sarjan öljyt on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus.

Tuotetiedot »

NESTE INDUSTRIAL GEAR 460 EP

Neste Industrial Gear 460 EP on teollisuuden EP-vaihteistoöljy. Neste Industrial Gear EP-sarjan öljyt on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus.

Tuotetiedot »

NESTE INDUSTRIAL GEAR 680 EP

Neste Industrial Gear 680 EP on teollisuuden EP-vaihteistoöljy. Neste Industrial Gear EP-sarjan öljyt on valmistettu korkeimman luokan parafiinisistaperusöljyistä, joihin on lisätty tehokas paineenkestolisäaineistus.

Tuotetiedot »

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.