Lastuamisnesteet

Nordencut Vision 52

Matalamineraaliöljysisältöinen puolisynteettinen lastuamisneste yleiskäyttöön. Poikkeuksellisen hyvä säilyvyys vaativissa olosuhteissa.

Lue lisää

Nordencut Colour FF AL

Lastuamisnestekaikilleerikoismetalleille, erityisesti keltametalleille. Soveltuu hyvin myös yleiskäyttöönfe, rst ja hst. Korkea voitelukyky. Sisältää passivaattorin soveltuen erinomaisesti messinkien ajoon eikä värjää työkappaleita ja neste säilyy todella pitkään värjäytymättömänä. Helposti pestävissä.

Lue lisää

Nordencut 45X1

Erittäin matalavaahtoinen,korkean suorituskyvyn omaava lastuamisneste vaativaan ympäristöönfe, rst, hst, valut, Al. Pitää koneen ja ympäristön puhtaana. Pitkäkestoinen.

Lue lisää

Nordencut 4590

Moderni, korkean suorituskyvyn omaava puolisynteettinen työstöneste. Nordencut 4590 sisältää seuraavan sukupolven emulsion matalavaahtotekniikan. Vapaa karsinogeenimerkinnöistä ja se ei sisällä sekundäärisiä amiineja sekä se täyttää kaikki viimeisimmän EHS-lainsäädännön vaatimukset. Nordencut 4590 täyttää modernin konepajan korkeimmatkin vaatimukset työstöominaisuuksiltaan.

Lue lisää

Nordencut 3090

Moderni, korkean suorituskyvyn omaava puolisynteettinen työstöneste. Nordencut 3090 sisältää seuraavan sukupolven emulsion matalavaahtotekniikan. Vapaa karsinogeenimerkinnöistä ja se ei sisällä sekundäärisiä amiineja sekä se täyttää kaikki viimeisimmän EHS-lainsäädännön vaatimukset. Nordencut 3090 täyttää modernin konepajan korkeimmatkin vaatimukset työstöominaisuuksiltaan.

Lue lisää

Nordencut Vision 25S

Boori-,biosidi-sekä formaldehydivapaapuolisynteettinen lastuamisneste. Uuden sukupolven matalaöljypitoinen lastuamisneste valuraudan ajoon sekä konepajan yleiskäyttöön. Tuote on mietotuoksuinen ja puhtaan työskentely-ympäristön tarjoava sekä vähäinen jäämä helpottaa tuotteiden jälkikäsittelyä.

Lue lisää