Voitelurasvat

Voitelurasvoissa edustamme Nesteen laadukkaita tuotteita.

Neste Superlix EP 2

Neste Superlix EP 2 on korkealuokkainen ajoneuvojen voitelurasva. Superlix EP 2 on litiumkompleksiperustainen monikäyttöinen erikoisrasva, jota käytetään silloin kun tavallisten yleisrasvojen suorituskyky ei riitä. Suorituskykyero litiumperustaisiin rasvoihin nähden tulee esiin parempana suorituskykynä vaikeissa olosuhteissa. Neste Superlix pystyy voitelemaan hyvin korkeissa lämpötiloissa ja silloin kun voitelukohteeseen kohdistuu tärinää tai iskumaisia kuormia.

Tuotetiedot »

Neste OH Grease 2

Neste OH Grease 2 on erikoisrasva työkoneiden ja ajoneuvojen niveltappeihin. Neste OH Grease 2 on paksusta mineraaliöljystä ja vedettömästä kalsiumsaentimesta valmistettu punainen rasva, jonka erikoisominaisuuksina ovat erinomainen kiinnitarttuvuus ja veden kesto. Rasva pysyy kestävän ja sitkeän rakenteensa vuoksi voitelukohteessa normaaleja yleisrasvoja paremmin, jolloin päästään pidempiin voiteluväleihin. Neste OH Grease 2 sisältää tehokkaan EP-lisäaineistuksen, joka ehkäisee voideltavien kohteiden kulumista raskaissa ja iskumaisissa kuormituksissa

Tuotetiedot »

Neste OH Grease 0

Neste OH Grease 0 on erikoisrasva työkoneiden ja ajoneuvojen niveltappeihin talvella. Neste OH Grease 0 on paksusta mineraaliöljystä ja vedettömästä kalsiumsaentimesta valmistettu punainen rasva, jonka erikoisominaisuuksina ovat erinomainen pumpattavuus, kiinnitarttuvuus ja veden kesto. Rasva pysyy kestävän ja sitkeän rakenteensa vuoksi voitelukohteessa normaaleja yleisrasvoja paremmin, jolloin päästään pidempiin voiteluväleihin. Neste OH Grease 0 sisältää tehokkaan EP-lisäaineistuksen, joka ehkäisee voideltavien kohteiden kulumista raskaissa ja iskumaisissa kuormituksissa.

Tuotetiedot »

Neste Allrex WR EP 2

Neste Allrex WR EP 2 on vedenkestävä yleisrasva. Neste Allrex WR EP 2 on vedettömään kalsiumsaentimeen ja mineraaliöljyyn perustuva korkealaatuinen vedenkestävä yleisrasva. Hyvän vedenkeston ja tehokkaiden kulumista ja korroosiota estävien lisäaineiden ansiosta Neste Allrex WR EP 2 -voitelurasva soveltuu käytettäväksi kosteissa ja märissä olosuhteissa.

Tuotetiedot »

Neste Center Grease 00 EP

Neste Center Grease 00 EP on litiumkompleksisaentimella valmistettu puolijuokseva rasva, joka sisältää korroosionesto- ja EP-lisäaineistuksen. Rakenteensa ansiosta se on helposti pumpattavissa matalissa lämpötiloissa toimivissa ajoneuvojen keskusvoitelujärjestelmissä.

Tuotetiedot »

Neste MP Grease

Neste MP Grease on ajoneuvojen yleisvoitelurasva. Neste MP Grease on litiumpohjainen monikäyttöinen ajoneuvojen yleisvoiteluun ja pyöränlaakereihin tarkoitettu rasva. Sen öljyosa on korkealuokkaista mineraaliöljyä ja rakenne kestävä mekaanisissa rasitustilanteissa.

Tuotetiedot »

Neste Molygrease

Neste Molygrease on molybdeenidisulfidia sisältävä litiumpohjainen erikoisrasva. Neste Molygrease on litiumpohjainen erikoisrasva, joka sisältää kitkaa pienentävää ja voitelua parantavaa molybdeenidisulfidia ja sopii siten käytettäväksi erityisesti kohteissa joissa esiintyy iskumaisia kuormituksia. Sen öljyosa on korkealuokkaista mineraaliöljyä ja rasvan rakenne on kestävä mekaanisissa rasitustilanteissa.

Tuotetiedot »

Neste Allrex EP 0

Neste Allrex EP 0 on yleisrasva. Neste Allrex EP 0 on valmistettu korkealuokkaisesta litiumsaippuasta ja korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä. Tämän lisäksi Neste Allrex EP 0 sisältää tehokkaan paineenkesto-, kulumisenesto-, ruosteenesto- ja hapettumisenestolisäaineistuksen.

Tuotetiedot »

Neste Allrex EP 1

Neste Allrex EP 1 on yleisrasva. Neste Allrex EP 1 on valmistettu korkealuokkaisesta litiumsaippuasta ja korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä. Tämän lisäksi Neste Allrex EP 1 sisältää tehokkaan paineenkesto-, kulumisenesto-, ruosteenesto- ja hapettumisenestolisäaineistuksen.

Tuotetiedot »

Neste Allrex EP 2

Neste Allrex EP 2 on yleisrasva. Neste Allrex EP 2 on valmistettu korkealuokkaisesta litiumsaippuasta ja korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä. Tämän lisäksi Neste Allrex EP 2 sisältää tehokkaan paineenkesto-, kulumisenesto-, ruosteenesto- ja hapettumisenestolisäaineistuksen.

Tuotetiedot »

Neste Allrex EP 3

Neste Allrex EP 3 on yleisrasva. Neste Allrex EP 3 on valmistettu korkealuokkaisesta litiumsaippuasta ja korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä. Tämän lisäksi Neste Allrex EP 3 sisältää tehokkaan paineenkesto-, kulumisenesto-, ruosteenesto- ja hapettumisenestolisäaineistuksen.

Tuotetiedot »

Neste Superlix EM

Neste Superlix EM on erikoisrasva vierintälaakereille. Neste Superlix EM on litiumkompleksisaentimesta ja mineraaliöljystä valmistettu erikoisrasva erityisesti vierintälaakerien voiteluun. Litiumkompleksisaennin antaa rasvalle hyvän mekaanisen kestävyyden myös korkeissa lämpötiloissa. Tehokas lisäaineistus suojaa voideltavia osia tehokkaasti kulumiselta ja korroosiolta. Rasvan valmistukseen käytetyn mineraaliöljyn viskositeetti on valittu siten, että rasva soveltuu erityisesti sähkömoottorien laakereiden ja muiden korkean vierintänopeuden laakereiden voiteluun.

Tuotetiedot »

Neste Templex

Neste Templex on korkean lämpötilan rasva. Neste Templex on valmistettu korkeaviskositeettisesta mineraaliperusöljystä sekä litiumkompleksisaippuasta. Se sisältää tehokkaan hapettumisenesto-, EP- ja korroosionestolisäaineistuksen.

Tuotetiedot »

Neste Allrex EP M3

Neste Allrex EP M3 on molybdeenidisulfidia sisältävä erikoisrasva. Neste Allrex EP M3 on litiumsaentimeen ja mineraaliperusöljyyn perustuva ja 3% molybdeenidisulfidia sisältävä erikoisrasva. Rasvan optimoitu koostumus tekee Neste Allrex EP M3:sta todella monikäyttöisen molyrasvan. Molybdeenidisulfidin lisäksi tuote sisältää tehokkaan lisäaineistuksen hapettumista, korroosiota ja kulumista vastaan.

Tuotetiedot »

Neste Synlix

Neste Synlix on täyssynteettinen voitelurasva. Neste Synlix on monikäyttöinen synteettisistä perusnesteistä valmistettu litiumkompleksirasva erittäin laajalle käyttölämpötila-alueelle.

Korkea tippumispiste yhdistettynä vähäiseen haihtumistaipumukseen ja hyvään hapettumiskestävyyteen mahdollistaa sen käytön suhteellisen korkeassa käyntilämpötilassa. Samalla rasvan kylmäkäynnistysmomentti pakkasella on hyvin pieni ja tarjoaa varman voitelun vielä -40 °C lämpötilassa.

Tuotetiedot »

Neste Synlix LT

Neste Synlix LT on täyssynteettinen erikoisrasva. Neste Synlix LT on synteettisestä perusnesteestä ja litiumkompleksisaentimesta valmistettu voitelurasva, johon on lisätty mm. kulumista estävä lisäaineistus.

Tuotetiedot »

Neste Avora

Neste Avora on avohammaspyörärasva. Neste Avora valmistetaan mineraaliperusöljyistä ja litium/kalsiumkompleksisaentimesta. Tuotteella on erinomaiset vedenkesto-, kuormankanto- ja EP-ominaisuudet sekä erinomainen kiinnitarttuvuus metallipinnoille.

Tuotetiedot »

Neste Avora Spray

Neste Avora Spray on avohammaspyörärasva. Neste Avora Spray valmistetaan mineraaliperusöljyistä ja litium/kalsiumkompleksisaentimesta. Tuotteella on erinomaiset vedenkesto-, kuormankanto- ja EP-ominaisuudet sekä erinomainen kiinnitarttuvuus metallipinnoille.

Tuotetiedot »

Neste Contrex

Neste Contrex on sähköliittimien suojarasva.Neste Contrex on litiumpohjainen rasva, joka sisältää hapettumisen- ja korroosionestoaineita. Se suojaa sekä terästä- että keltametalleja korroosiolta. Neste Contrex soveltuu käytettäväksi erityisesti erilaisten sähköliittimien suojarasvana.

Tuotetiedot »

Neste Keidi S

Neste Keidi S on kehäsahojen johteiden voiteluaine. Neste Keidi S on korkealuokkaisen perusöljyn ja petrolatumin seos. Petrolatum on vaaleahkoa oljyjnalostuksen sivutuotetta, jonka koostumus on lähinnä mikrokiteistä vahaa. Neste Keidi S on huoneen lämpötilassa lähes kiinteää, mutta muuttuu lämmitettäessä juokseviksi.

Tuotetiedot »

Neste Center Grease 00 EP

Neste Center Grease 00 EP on litiumkompleksisaentimella valmistettu puolijuokseva rasva, joka sisältää korroosionesto- ja EP-lisäaineistuksen. Rakenteensa ansiosta se on helposti pumpattavissa matalissa lämpötiloissa toimivissa ajoneuvojen keskusvoitelujärjestelmissä.

Tuotetiedot »

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjelistallemme ja saat M5 -kierretapin veloituksetta muun tilauksen yhteydessä.
Pelkän kierretapin lähetyksestä veloitamme postikulut.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja,
saat kierretapin elokuussa joka tapauksessa.